Lapset ja nuoret

Monenlaista toimintaa lapsille ja nuorille

Seurakunnassamme järjestetään toimintaa niin lapsille kuin nuorillekin. Sunnuntain päiväkokousten yhteydessä lapset käyvät lastenpysäkissä eli pyhäkoulussa. Perjantai-iltaisin seurakunnan tiloissa pidetään kaikille avoin teetupa, jossa myös paljon lapset ja nuoret tykkäävät viettää yhdessä aikaa pelaillen ja keskustellen.

Lastenpysäkki, pyhäkoulutoiminta

Lastenpysäkille on jokainen lapsi tervetullut. Lastenpysäkkitoiminta on järjestetty yleensä työpareittain, jolloin lasten on turvallista olla aikuisten seurassa. Pienten lasten matkaan myös aikuiset ovat tervetulleita.

Lasten pysäkissä eli sunnuntain pyhäkoulussa lapset saavat askarrella, kuulla mielenkiintoisia kertomuksia ja opetuksia, musisoida ja lopuksi syödään välipalaa.

Lastenpysäkillä mm. lauletaan, leikitään, askarrellaan ja piirretään. Sen lisäksi jokaisessa lastenpysäkissä on opetusta Raamatun kertomuksiin liittyen lapsille ymmärrettävässä muodossa. Opetusvälineinä käytetään monipuolisesti erilaisia tarvikkeita ja välineitä kuten kauniita siirtokuvia, askarreltuja asioita, nukkeja ym. Lastenpysäkillä voidaan yhdessä laulaa ja harjoitella seurakunnan tilaisuuksissa esitettäviä näytelmiä ja lauluesityksiä.

Toimintaa nuorille ja lapsenmielisille

Seurakunnassamme järjestetään säännöllisesti erilaisia tapahtumia lapsille ja nuorille. Näistä merkittävimpiä ovat Mix -Action Night ym tapahtumat sekä kesäisin järjestettävä kesäleiri. Kaikkiin tapahtumiimme osallistuminen on yleensä maksutonta ja kaikki ovat tervetulleita viettämään yhdessä aikaa.

Teetupa on auki yleensä joka perjantai kello 19.00 alkaen. Teetuvan tiloissa voi pelata lautapelejä, biljardia ja pingistä sekä soittaa kitaraa ja laulaa. Jokainen on sydämellisesti tervetullut avoimeen yhteiseen hetkeen. Mukana illassa on aina seurakunnan väkeä. Illan aikana on tarjolla nälkäisille myös pikkupurtavaa ja juotavaa. Katso Teetuvan sivu.

Kesäleirit ovat lapsille ikimuistoisia hetkiä. Leireillä nautitaan Suomen kesän lisäksi yhteisistä Raamattuhetkistä, musiikista, hyvästä ruuasta ja leikeistä. Kesäleiri on yleensä useamman päivän mittainen ja tilanteesta riippuen paikalla voi myös yöpyä sisätiloissa, teltoissa tai makuu-/asuntovaunuissa. Vuonna 2018 kesäleiri järjestettiin Alavieskan Lumikurussa.

Tiedotamme tapahtumista sivuillamme ja paikallislehdessä, joten käythän sivuillamme uudelleen lukemassa tietoa tulevasta leiristä ja ajankohdista.

Sydämellisesti tervetuloa iloisiin tapahtumiimme yhdessä riemuitsemaan!